Malin Engström, grundare Upplev Sydafrika. Foto: Upplev Sydafrika
Malin Engström, grundare Upplev Sydafrika. Foto: Upplev Sydafrika
title 1

OM UPPLEV SYDAFRIKA

Upplev Sydafrika är en svenskägd mindre reseproducent som specialiserar sig på upplevelser med kvalitet i Sydafrika

Upplev Sydafrika är en svenskägd mindre reseproducent som specialiserar sig på upplevelser med kvalitet i Sydafrika

 

Med stort engagemang hjälper vi till att arrangera, boka och skräddarsy en exklusiv resa efter dina önskemål och behov.

– Vi är stationerade i Hermanus (ca 12 mil från Kapstaden) och med mångårig lokalkännedom erbjuder vi de smultronställen som ger din resa de bästa upplevelserna. Vi vänder oss främst till dig som vill resa mer självständigt och vår idé bygger på att Du som resenär ska få bästa hjälp med bokningar och arrangemang av ”upplevelser på plats”.

– Det finns så mycket fantastiskt att uppleva i Sydafrika och vi specialiserar oss på att skräddarsy resor med fokus på spännande kultur- och djurupplevelser, vackra naturområden samt kulinariska kvalitetsupplevelser. Vi tror oss veta att våra unika upplevelser kommer att berika alla dina sinnen.

– Vår målsättning är att skapa den optimala reseupplevelsen efter dina önskemål och vi handplockar boenden, safarilodger, restauranger, vingårdar samt spännande aktiviteter och utflykter. Vi samarbetar främst med lokala arrangörer på plats. Vi är noga med att skapa arbetstillfällen lokalt i de områden som besöks och vi har genom åren byggt upp ett gediget kontaktnät i Sydafrika.

– Vi rekommenderar att Du bokar flyget på egen hand via nätet. Priset är alltid bättre och det ger större möjlighet att påverka flygtider och avreseort. Vi hjälper till att boka hyrbil och med hjälp av våra väganvisningar är det enkelt att ta sig runt i Sydafrika. Önskas transport istället för hyrbil, hjälper vi naturligtvis till att boka det.

– Upplev Sydafrika har resegaranti ställd till Kammarkollegiet enligt resegarantilagen.

 

Malin Engström, grundare av Upplev Sydafrika