Time + Tide Miavana. Foto: Upplev Sydafrika
Villan på Time + Tide, Miavana. Foto: Upplev Sydafrika
Från verandan på Time + Tide Miavana. Foto: Upplev Sydafrika
Utflykt med båt och picknick. Foto: Upplev Sydafrika
Solnedgång från Miavana. Foto: Upplev Sydafrika
Miavana Piazza, baren. Foto: Upplev Sydafrika
Från Miavana Villa. Foto: Upplev Sydafrika
Frukost på Miavana Villa. Foto: Upplev Sydafrika
Dopp i paradiset. Foto: Upplev Sydafrika
Blue Safaris, helikopter. Foto: Upplev Sydafrika
Miavana Piazza, restaurangen. Foto: Upplev Sydafrika
Paradiset. Foto: Upplev Sydafrika
Miavana Villa. Foto: Upplev Sydafrika
Från helikoptern. Foto: Upplev Sydafrika
Poolhäng på Miavana Villa. Foto: Upplev Sydafrika
title 1

SOL OCH BAD MADAGASKAR

Upplev det ultimata paradiset på Madagaskar. En ofta bortglömd destination som inte bara bjuder på sol och bad i världsklass, utan även oförglömliga och unika naturupplevelser

Upplev det ultimata paradiset på Madagaskar. En ofta bortglömd destination som inte bara bjuder på sol och bad i världsklass, utan även oförglömliga och unika naturupplevelser

Kombinera det mest exklusiva boendet och de magnifika vita ständerna med naturupplevelser utöver det vanliga. På den lilla ön Nosy Ankao ligger det unika reservatet Miavana. Med helikopter, ca 30 minuter från Diego Suarez, når man denna unika paradisdestination.

 

Time + Tide Miavana

2017 öppnade Miavana resort och boendet består av 14 rymliga villor, riktiga mästerverk i lyx, med 1, 2 och 3-sovrum. Villorna är vackert inredda med fönster från golv till tak, med enastående panoramautsikt över Indiska oceanen. Egen pool och en extra stor veranda är byggt i naturfärger och turkost, passande färger som naturligt smälter in i tillvaron. Omgivet av vita stränder och orörda korallrev finner man sin ”egna” strand, alldeles utanför dörren.

Med exceptionell service, har alla villor sin egen butler och kock som bistår med de mesta man kan önska sig, inklusive privata middagar i villan. Naturligtvis går det utmärkt att inta sin middag i restaurangen med ett besök till vinkällaren som båda håller högsta standard. Aktiviteter som finns att tillgå är spabehandlingar, snorkling, dykning, turer för att spana på lemurer och kameleonter, kitesurfing, fiske, sköldpaddsspårning, valskådning helikopterturer samt djuphavsfiske. Miavana går att boka exklusivt. Pris: från usd 3000 per person per natt ”all inclusive”. Läs mer om Time + Tide Miavana.

 

Kontakta Upplev Sydafrika för mer information, bokning och kostnadsförslag.

Fakta: MADAGASKAR
Huvudstad:
Antananarivo, 1,6 miljoner inv.

Befolkning:
26 miljoner

Area:
587 000 km²

Officiellt språk:
Malagassiska och Franska
Nosy Ankao är den största av fem öar i nordöstra Madagaskar. Det går endast att ta sig till Nosy Ankao via helikopter. Från Diego Suarez till Miavana tar helikopterturen ca 30 minuter. Från Nosy Bay tar det ca 1 timme med helikopter.
Öppet året om. Månaderna november - april bjuder på varma dagar med regn på nätterna. Bästa säsongen för dykning, fiske, snorkling, sköldpaddsspårning samt lemurturer.

Maj/juni-oktober är lite svalare med sydöstliga vindar. Perfekt för valskådning, kitesurfing samt lemurturer.