Jogging på pathen i Hermanus. Foto: Cecilia Bohman
Simning i underbar miljö på boendet i Franschhoek. Foto: Leeu Collection
title 1

HÄLSOINRIKTADE RESOR – MOTION & KOST

Hermanus är den perfekta destinationen för hälsoinriktade resor

Hermanus är den perfekta destinationen för hälsoinriktade resor

Kombinera en hälsoinriktad resa – i de vackraste miljöer – med att njuta av livets goda i form av fantastiska gourmet-, kultur- och naturupplevelser.

7 DAGAR HÄLSOINRIKTAD RESA – MOTION/TRÄNING OCH KOST

HÄLSOINRIKTADE RESOR 7 dagar i Hermanus

Program – Motion/träning & kost:

Datum: Resans datum är på förfrågan. Resan går att förlängas eller förkortas och skräddarsys efter önskemål.

Reslängd: 6 nätter i Hermanus + 2 resdagar med flyg som bokas på egen hand.

Deltagarantal: Minst 2 personer.

Läs mer: OM HÄLSOINRIKTADE RESOR.

För bokning och kostandsförslag kontakta Upplev Sydafrika

Resplan med preliminärt program:

Dag 1. Avresa Sverige. Flyg från Sverige som bokas på egen hand. Mellanlandning med nattflyg och ankomst Kapstadens flygplats på morgonen dag 2 (samma tidszon sommar, +1 vinter).

Dag 2. Hermanus/”Briefing”. Ni blir hämtade på Kapstadens flygplats och med transfer tar vi oss till den vackra kuststaden Hermanus. Incheckning på ett trevligt Guesthouse. Lunch med ”briefing” på den vackert belägna restaurangen alldeles vid havet i centrala Hermanus. Eftermiddagen på egen hand i den charmiga staden. Kvällsmiddag på trevlig restaurang i nya hamnen.

Dag 3. Hermanus/Spabesök. Efter frukost, individuell hälsovägledning och promenad på ”pathen” – kanske har vi tur att få se en eller flera valar i bukten. Lunch på Hermanus bästa fiskrestaurang i nya hamnen. Eftermiddagen tillbringas på närliggande spa där ni blir omhändertagna av duktiga spaterapeuter och massörer. Middag på trevlig restaurang i centrala Hermanus.

Dag 4. Hermanus/Hemel-en-Aarde. Efter frukost, individuell hälsovägledning och motionspass* på ”pathen”. Lunch på en av Hermanus vackrast belägna vingårdar i dalen. Eftermiddagen: vinprovning i Hemel-en Aarde dalen, Hermanus vindistrikt. Middag på egen hand i Hermanus.

Dag 5. Hermanus/Egna aktiviteter. Efter frukost kan ni välja mellan olika aktiviteter i och runt Hermanus på egen hand: ridtur bland vildhästar, valsafari med båt, vithajsafari, golf på Hermanus Golf Club eller internationella mästerskapsbanan Arabella Golf Estate, vandring i bergen (lunch beroende på vald aktivitet). Eftermiddagen: individuell hälsovägledning och promenad på ”pathen”. Middag på trevlig restaurang i Hermanus.

Dag 6. Hermanus/Stanford. Efter frukost, individuell hälsovägledning och motionspass* på ”pathen”. På förmiddagen: vinprovning i den idylliska staden Stanfords oupptäckta vindistrikt (ca 15 min med bil från Hermanus), lunch på trevlig ekologisk restaurang. Eftermiddagen på egen hand i Hermanus. Välj mellan olika aktiviteter: shoppa i gallerier, butiker och marknad i Hermanus, vandra på den 2,1 mil långa Grotto Beach etc. Middag på trevlig restaurang i centrala Hermanus.

Dag 7. Hermanus/Botriver. Efter frukost, individuell hälsovägledning och promenad på ”pathen”. Picknicklunch på vingård och vinprovning i Botriver (ca 20 min med bil från Hermanus). Eftermiddag på egen hand där ni kan välja mellan olika aktiviteter. Middag och ”avstämning” på trevlig restaurang i centrala Hermanus.

Dag 8. Hermanus/Hemresa. Efter frukost, individuell hälsovägledning och motionspass* på ”pathen”. Lunch och dag på egen hand i Hermanus – passa på att shoppa, lata sig vid beachen/poolen etc. Transfer från Hermanus till flygplatsen. Hemresa, nattflyg och landar i Sverige på förmiddagen dag 9.

* Motionspassen är alltid anpassade efter individens önskemål

HERMANUS
UPPLEV HERMANUS - Läs mer!
UPPLEV KAPSTADEN & KAPHALVÖN - Läs mer!
UPPLEV VINDISTRIKTEN - Läs mer!
UPPLEV GARDEN ROUTE & ROUTE 62 - Läs mer!
SAFARI SYDAFRIKA - Läs mer!
RUNDRESA NAMIBIA - Läs mer!
SAFARI BOTSWANA - Läs mer!
SAFARI ZAMBIA - Läs mer!
SOL OCH BAD - Läs mer!